GOD STAR

Sirius Dog 2

Abissus„Vechile Mistere au fost date Omenirii de Ierarhia Spirituală, care, la rândul ei, le-a primit de la Marea Lojă Albă din Sirius. Acestea conţin: cheia procesului evolutiv, înscrisă în cuvinte şi numere; secretul originii omului şi al destinului său; învăţătura necesară Omenirii pentru a progresa de la întuneric la Lumină, de la ireal la Real, de la moarte la Nemurire…

francisco-de-holanda-de-aetatibus-mundi-imagines-1545-pag-137Aceste elemente puţin cam ciudate vă oferă o idee generală asupra relaţiei semnificative care există între mica noastră planetă şi această vastă expresie a Divinităţii, a Vieţii, care se manifestă pe Sirius.” (Alice Bailey, preluând şi editând comunicările Maestrului înţelepciunii Djwhal Khul Tibetanul. LINK)

coeli-stellati-christiani-haemisphaerium-prius-cellarius-1660-1708-canis-minor-king-david

1895 $1 PR66 Cameo PCGS

eu-flag aratus-solensis-1600-hug-grotii-syntagma-arateorum-sirius Un aspect fascinant legat de Sirius este simbolismul ei bogat. Multe alte civilizații importante au asociat steaua cu figura unui câine și au văzut-o ca sursă a unei forțe misterioase.

KOSON

standing-liberty_silver_coin

la-licorne-le-gd-chien-monoceros-canis-major-flamsteed-fortin-1776

the-sirius-mystery-robert-temple-athena-argo-ufo-shield-lower-left

siriusÎn astronomia chineză și în cea japoneză, Sirius este cunoscută ca „steaua lupului ceresc”. Două triburi native din America de Nord (Seri și Tohono O’odham) se referă la Sirius în termeni asemănători: „câinele care urmează oile muntelui”, iar triburile Blackfoot o numesc „față de câine”. Amerindienii Cherokee o identifică pe Sirius cu Antares, Cmapca „steaua câinelui”, păzitoarea cărării sufletelor. Tribul lupului (Skidi) din Nebraska o cunoștea sub numele de „Steaua lupului”, în timp ce alte triburi din zonă îi spuneau „Steaua coiotului”. Mai la nord, inuiții din Strâmtoarea Bering, Alaska, numeau steaua Sirius „Câinele lunii”.

old-treasury-seal-a-treasury-seal-circa-1800-depicts-a-watchdog-guarding-the-key-to-a-strongbox-according-to-legend-the-dog-is-nero-the-first-watchdog-of-the-u-s-mint-in-1793

În 1971, americanul Robert Temple a publicat o carte intitulată „Misterul lui Sirius” (The Sirius Mystery), în care povestește despre un trib african de lângă orașul Timbuktu (Mali) numit Dogon. De mai bine de 700 de ani, acest trib deține informații pe care oamenii de știința nu le-au accesat decât în urmă cu două decenii, când sateliții din spațiu le-au confirmat.

Sirius ABC QueensiriusVIIDogonii cunoșteau steaua Sirius în detaliu. Ei au spus că acolo mai există o stea micuță, care se rotește în jurul lui Sirius și care este alcătuită din cea mai densă materie din Univers. Această stea efectuează o rotație completă la fiecare 50 ani. Pentru că oamenii de știință n-o puteau vedea prin telescoapele lor, etnografii s-au gândit că e vorba de mitologie locală.

Sirus Mystery Caduceus
„Astronomii au măsurat faptul că Sirius se deplasează spre sistemul nostru solar cu o viteză de 5,5 km/s, ceea ce înseamnă 475.200 km/zi, într-un an apropiindu-se de noi cu 173 de milioane de km, ceva mai mult decât 150 de milioane de km (1 U.A.), distanţa de la Soare la Pământ. Dacă aproximăm grosier că distanţa de la Soare la Pământ (1 U.A.) e egală cu distanţa parcursă într-un an de Sirius pentru a se apropia de noi (tot 1 U.A.), rezultă că, dacă s-ar menţine aceeaşi viteză de deplasare, Sirius ar ajunge în apropierea Pământului în aproximativ 500.000 de ani.” LINK

the-sirius-mystery-robert-temple-sumerian-cylinder-sirius

Early Christian symbol of ‘the fish’ standing upright copyÎn 1990, când telescopul Hubble a fost lansat în spațiu, acesta a depistat o stea pitică albă, care se rotește în jurul lui Sirius. Ca și cea din „mitul” dogonilor, este o stea foarte veche. S-a estimat că un inch² (2,54 cm²) din materia acestei stele are o greutate de cca 900 kg. Orbita stelei a fost calculată la 50,1 ani. Această stea a fost denumită Sirius B, prima fiind redenumită Sirius A. (SURSA)

why-sirius-a-is-censored-by-google-earth

Sirius ABC Xylanthia

Lasă un răspuns