About

Sirius_A_and_B_Hubble_photoTemele expuse reprezintă propuneri de idei pentru cei interesaţi de simbolism şi care doresc să acceseze un nou mod de cunoaştere, gândire şi înţelegere a realităţii. Sirius-Star.ro este un proiect care cercetează o posibilă legătură între evoluţia umanităţii şi steaua Sirius, asociată în diverse culturi cu divinitatea, sursa cunoaşterii, înţelepciunii şi puterii.

eye-in-triangle-great-pyramid-sun-sirius-precessional-cycle-great-year-copy

Position_Alpha_CmaSirius este cea mai strălucitoare stea observată cu ochiul liber de pe cer. Cu o magnitudine aparentă de −1,46, ea este aproape de două ori mai strălucitoare decât Canopus, a doua cea mai strălucitoare stea. Numele „Sirius” este derivat din limba greacă veche: Σείριος (Seirios, „luminos”). Steaua a fost asociată cu vara şi are denumirea Bayer Alpha Canis Majoris (α CMa).

why-sirius-a-is-censored-by-google-earth

Orbit_Sirius_B_arcsecCeea ce percepe ochiul ca o singură stea este de fapt o stea binară, din care face parte o stea de tip spectral A1V din secvenţa principală, denumită Sirius A, împreună cu o pitică albă de tip spectral DA2, denumită Sirius B. Distanţa care separă pe Sirius A de companioana sa variază între 8,1 şi 31,5 UA.

03-triunghiiarna-formaSirius este luminoasă, atât datorită luminozităţii sale intrinseci, cât şi proximităţii faţă de Pământ. La o distanţă de 2,6 parseci (8,6 ani-lumină), determinată de satelitul 026astronomic Hipparcos, sistemul Sirius este unul dintre vecinii apropiaţi ai Pământului; pentru observatorii emisferei nordice aflaţi între 30 şi 73 grade latitudine (inclusiv aproape pentru toţi din Europa şi America de Nord), acesta este cel mai apropiat sistem care poate fi observat cu ochiul liber.

AbissusSirius se apropie treptat de Sistemul Solar, aşa că luminozitatea sa va creşte uşor în următorii 60.000 de ani. După această dată distanţa va începe să se mărească, dar va continua să fie cea mai stralucitoare stea de pe cerul observat de pe Pământ pentru următorii 210.000 de ani. (SURSA)

3104715942_d1c174c3d2_b
Francisco de Holanda – De aetatibus mundi imagines (1543–1573)

Din zorii civilizației și până în timpurile noastre, de la triburile din Africa până la marile capitale ale lumii, steaua Sirius a fost și încă este văzută ca astrul dătător de viață. În ciuda diferențelor dintre culturi și epoci, Stelei câinelui îi sunt atribuite aceleași calități extraordinare, ceea ce ne facem să ne întrebăm: Cum a fost posibil ca toate culturile să se sincronizeze perfect în miturile lor despre această stea? A existat o sursă comună care i-a determinat pe toți oamenii de pe pământ să asocieze Steaua câinelui cu divinitatea, sursa cunoașterii, înțelepciunii și puterii?

Nommo copy Adam si Eva copy021Aceste legături devin și mai evidente când examinăm simbolismul și învățăturile societăților secrete, ale căror credințe și ritualuri sunt în mod special legate de acest corp ceresc. Să existe oare cu adevărat o legătură între evoluția umanității și Sirius? Descifrarea acestui secret ar însemna dezlegarea celui mai mare mister: de unde venim și cum am ajuns unde suntem astăzi.

Arborele Genealogic Craniu

Sirius IsisÎn multe civilizații străvechi de pe glob, Sirius sau Steaua câinelui a fost înconjurată de mister. Învățăturile ezoterice din toate timpurile i-au atribuit, în mod invariabil, un statut special, Pyramid One Dollar Billiar importanța ei în simbolismul ocult este binecunoscută. Dar ce-o face pe Sirius atât de deosebită între stele? Simplul fapt că este cea mai strălucitoare stea de pe cer?

053Faptul că în Egiptul Antic răsăritul ei marca începutul unui nou an? Pentru că romanii o foloseau ca punct de orientare în navigație? Sau pentru că omenirea are o veche și misterioasă legătură cu ea? Ca să găsim răspunsul, să urmărim împreună importanța lui Sirius de-a lungul istoriei umanității, precum și în cadrul societăților secrete și să încercăm să descifrăm simbolismul care o înconjoară:

Sirius A-B in X-Rays & Geoglife

Sumerian triad with the god Anu. Urartu, 860 BC-590 BC2 copySirius este o stea din constelația Câinele Mare și de aceea mai este numită și Steaua câinelui. Se află în partea de jos stânga a constelației Orion. Este de două ori mai mare decât Soarele nostru, de 23 de ori mai strălucitoare și emite o lumină alb-albăstruie, care i-a fascinat dintotdeauna pe privitorii bolții cerești. Nu-i de mirare că a fost adorată de toate civilizațiile.

KOSONSe pare însă că pentru oamenii din antichitate Sirius era mai mult decât o stea deosebită prin mărime și frumusețe. Ea avea o mare importanță în astronomie, mitologie și ocultism.

Sirius and Bith of Sun God

cabinet-inca-gold-starmap2 copyȘcolile misterelor o considerau „soarele din spatele soarelui”, și prin urmare, adevărata sursă de putere a soarelui nostru. Acestea mai spuneau că soarele nostru menține vie Eight Ball Billiard - Sirius Blumea fizică, considerată a fi o mare iluzie, în timp ce Sirius menține vie lumea spirituală, cea adevărată. Asocierea lui Sirius cu divinul și cu locul de naștere al umanității nu se regăsește doar în mitologia câtorva civilizații vechi. Este o credință larg răspândită, care s-a menținut și chiar s-a intensificat în zilele noastre. (SURSA)

Sirius - Champs-Élysées
„Astronomii au măsurat faptul că Sirius se deplasează spre sistemul nostru solar cu o viteză de 5,5 km/s, ceea ce înseamnă 475.200 km/zi, într-un an apropiindu-se de noi cu 173 de milioane de km, ceva mai mult decât 150 de milioane de km (1 U.A.), distanţa de la Soare la Pământ. Dacă aproximăm grosier că distanţa de la Soare la Pământ (1 U.A.) e egală cu distanţa parcursă într-un an de Sirius pentru a se apropia de noi (tot 1 U.A.), rezultă că, dacă s-ar menţine aceeaşi viteză de deplasare, Sirius ar ajunge în apropierea Pământului în aproximativ 500.000 de ani.” LINK
genesis-francis-holanda-1543
Francisco de Holanda – De aetatibus mundi imagines (1543–1573)

ALTE SURSE:
The Mysterious Connection Between Sirius and Human History
Sirius, the brightest star in the night sky (Crystalinks.com)

EXTRASE INTRODUCTIVE:

Tabula Smaragdina HermesErich Von Daniken (despre Cartea din safir a lui Adam primită de la îngerul Raziel): “Cunoaşterea din safir a trecut în mâinile lui Noe, omul care a salvat omenirea de Potop, care a folosit-o pentru a înţelege mersul planetelor în ceruri, “şi de asemenea căile urmate de Aldebaran, Orion şi Sirius… de asemenea numele tuturor cerurilor în parte… şi numele servitorilor celeşti”. (…) De ce era atât de important pentru Adam şi urmaşii lui să cunoască drumul pe cer al lui Aldebaran, Sirius sau Orion? Acestea nu au nici cea mai mică importanţă pentru vreun calendar terestru.” (Istoria se înşală!, pag. 34-35)

thoth papyrus of aniAlbert Pike:Isis was also aided in her search by Anubis, in the shape of a dog. He was Sirius or the Dog-Star, the friend and counselor of Osiris, and the inventor of language, grammar, astronomy, surveying, arithmetic, music, and medical science; the first maker of laws; and who taught the worship of the Gods, and the building of Temples.” (Morals and Dogma, p.251)

black-stone-MeccaTerry Melanson: “The Black stone of the Ka’aba of Mecca and that of the Ancient Shrine of Cybele, the goddess mother of the Near East are both believed by some occultists to be pieces of the magical meteorite (called the Chintamani Stone) which is alleged to have come from a solar system in the constellation Orion, probably Sirius… according to Lamaist lore, a fragment of this stone… is sent wherever a spiritual mission vital to humanity is set up, and is returned when that mission is completed. Such a stone was said to be in possession of the failed League of Nations, it’s return being entrusted to [Nicholas] Roerich.” (http://www.conspiracyarchive.com/NWO/All_Seeing_Eye.htm)

ancient-sumer-nibiruSal Rachele: “SIRIUSIENI = Fiinţe din sistemul stelar Sirius ce au venit pe Pământ în urmă cu mii de ani și au devenit zeii din mitologie și din Biblie.” (http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica-1/s/siriusieni-369) (Istoria reală a Pământului)

Sirius in old TarotAlice Bailey: „Vechile Mistere au fost date Omenirii de Ierarhia Spirituală, care, la rândul ei, le-a primit de la Marea Lojă Albă din Sirius. Acestea conţin: cheia procesului evolutiv, înscrisă în cuvinte şi numere; secretul originii omului şi al destinului său; învăţătura necesară Omenirii pentru a progresa de la întuneric la Lumină, de la ireal la Real, de la moarte la Nemurire… Aceste elemente puţin cam ciudate vă oferă o idee generală asupra relaţiei semnificative care există între mica noastră planetă şi această vastă expresie a Divinităţii, a Vieţii, care se manifestă pe Sirius.” (Comunicările Maestrului înţelepciunii Djwhal Khul Tibetanul) (http://www.lovendal.ro/wp52/steaua-sirius-si-vechile-mistere-ale-omenirii/)

CrossofHendayeJay Weidner (despre Cruncea din Hendaye şi Paul Mevryl): „Călcând pe urmele lui Boucher şi Fulcanelli, Mevryl confirmă conţinutul apocaliptic al mesajului înscris pe monument, după care se lansează într-o povetire ştiinţifico-fantastică despre explozii solare şi corăbii-arcă de dimensiunea astrului selenar. Argumentele pe care le furnizează în explicarea imaginilor gravate pe piedestal se transformă într-o exegeză oarecum sumbră legată de schimburi interplanetare, în primul rând intergalactice, în care este implicată şi Sirius, pe care o numeşte sugestiv „Soarele de dincolo de Soare”, apoi în cadrul sistemului nostru solar, moment în care intră în scenă şi Venus.

Cross of Hendaye Symbols(…) În loc de a furniza alte explicaţii, Mevryl preferă să citeze două pasaje din Coran, după care face o digresiune despre Egiptul antic şi lansează câteva ipoteze referitoare la „rasa osiriacă… oameni după chipul lui Dumnezeu, mai degrabă decât zei”. Să fie oare aceştia „mentorii şi cei care conduc omenirea terestră?”, îşi pune Mevryl întrebarea. Din toate aceste lucruri, el stabileşte că „în palierele superioare ale profeţiei din Scrierile Sfinte există speranţă. O speranţă întemeiată pe realităţi astronomice”.” (Cruncea din Hendaye, pag. 372-373, 375)

 Arcane-Arcana-17-etoile-starTAROT (Arcana XVII – Steaua): „Mai întâi de toate Steaua reprezintă protecția absolută. Strălucirea Arcanei XVII este dată de smerenia autentică, spiritualitatea adâncă și dragostea infinită. Lichidul de culoarea albastră pe care personajul din imagine îl varsă din abundență este tocmai generozitatea sa. Asistăm la o restituire a energiei pământului. Această deversare aratus-solensis-1600-hug-grotii-syntagma-arateorum-siriussimbolizează abandonul tuturor puterilor deținute. Steaua ne amintește de eternul feminin. Toate planurile – uman, animal, vegetal, mineral, cosmic – sunt puse în relație în această arcana. Adevărul este gol iar Steaua ne propune să renunțăm la orice fel de putere. Nu este deloc ușor. Ne este imposibil să renunțăm la ceva ce nu cunoaștem, ce nu am experimentat vreodată. CUVINTE CHEIE: Restitui. Dau. Speranță. Iertare. Partaj. Nuditate. Încredere. Dragoste necondiționată, Compasiune. Eternul feminin. Adevăr. Sens cosmic și spiritual. Dezvoltare. Abandon. Încredere absolută. Dezgolire.” (http://georgescolleuil.ro/arcanele-spirituale/steaua/)

SOTHIS - Shamanic Mysteries of Egypt - Awakening the Healing Power of the Heart_p204
SOTHIS in „Shamanic Mysteries of Egypt – Awakening the Healing Power of the Heart” p. 204 (SURSA)

 illustrations-of-canis-major-al-kalb-al-akbar-canis-minor-al-kalb-al-muq%ca%bfad-argo-al-safinah-from-an-ottoman-version-of-the-wonders-of-creationCORANUL: “(9) El era la o depărtare de două aruncături de suliţă (10) şi atunci i-a dezvăluit robului Său ceea ce i-a dezvăluit. (11) Inima nu a socotit amăgire ceea ce el a văzut. […] (42) La Domnul tău este capătul! (43) El este Cel ce dăruieşte râsul şi Cel ce dăruieşte plânsul. (44) El este Cel ce dăruieşte moartea şi Cel ce dăruieşte viaţa. (45) El a creat perechea, bărbat şi femeie, (46) dintr-o picătură de sămânţă după ce a fost vărsată. (47) A Lui este Facerea cea de apoi. (48) El îmbogăţeşte şi îndestulează. (49) El este Domnul din Sirius.” (Sura 53 – Stelele, pag. 369-370)

moldavite-coinMOLDAVITUL: * Este singura piatră de origine extraterestră de pe pământ! * Este una dintre cele mai vechi pietre de pe pământ, găsindu-şi originea odată cu formarea planetei. * Pentru că este o piatră de natură extraterestră, se spune că mesajul său pentru locuitorii Pământului trebuie descoperit prin stimularea înţelepciunii. * Legende asiatice străvechi spun că ar proveni de pe Sirius şi legendele despre Atlantida fac deseori referire la acest cristal. * Cele mai importante locuri cu încărcătură spirituală de pe pământ ascund în ele bucăţi de Moldavit: Mecca, Tibet, Israel. * Se spune că una din pietrele cu care era încrustată sabia Excalibur era Moldavit. * Adeseori se vorbeşte despre Moldavit ca despre Piatra Filosofală. Era folosit de alchimişti. (Kristale.ro)

Moldavite - 42_17LIGHTEdalfo Lanfranchi: „The „Moldavite” has been known since ancient times. One of the most interesting examples is Egypt, a place where the „Moldavite” has been found in the great pyramids and tombs. The connections between the Egyptians and the constellation of Orion and Sirius star are well known. It is not coincidence that the „Moldavite” is SIRIUS. This stone is associated with the power of fire and was also known as the stone of Ra. The Tibetans worship this stone by placing it on their heads. They attributed to the „Moldavite” a celestial origin, believing that it came from the constellation Orion (according to the last criterion possibly Sirius. But it is always arrived from outer space). We can find its name in Sanskrit: „Agni mani” which means „Pearl of fire”. Its use in Europe dates back to prehistory, Upper Paleolithic period (Cro-Magnon man), since some of these stones have been found in the statue of Venus of Willendorf (Austria), created 29,000 light years ago. The „Moldavite” has been used in jewelry and crowns from European countries for hundreds of light years. In the ancient writing of different civilizations which mentions the Emerald as a magical and powerful gem, they probably referred to what we today known as „Moldavite”.” (The Gem that fell from Heaven: Green Stone Moldavite, pag. 207-208)

stanislaw-lubieniecki-theatrum-cometicum-amsterdam-1668-detail-of-canis-maior-constellationRaymond Drake: “Încă înainte de aterizarea eroului acestui atac, Conducătorul a recunoscut în el pe acel uriaş temerar ale cărui fapte de arme şi aventuri galante scandalizau întreaga lume stelară. Dar, prin intermediul lui, s-a ajuns la un armistiţiu onorabil; jupiterienii l-au numit pe Conducător în funcţia de Guvernator al Pământului, cu misiunea de a reconstrui civilizaţia. Timp de mulţi ani, el i-a învăţat pe oameni toate artele care înfloresc în vreme de pace, până când vechea profeţie a venirii unei comete din Sirius a ameninţat din nou lumea.” (Astralii în Antichitate, pag. 2)

Gilgamesh_Enkidu2Giorgio de Santillana & Hertha von Dechend: „And Aristotle says that, wishing to circumscribe a „dog,” one was permitted to use „Dog-star” (Sirius) or Pan, because Pindar states him to be the „shape-shifting dog of the Great Goddess”. But this is far enough for now. The amazing significance of Sirius as leader of the planets, as the eighth planet [„the eighth”, great god of Chemmis], so to speak, and of Pan, the dance-master (choreutes) as well as the real kosmokrator, ruling over the „three worlds,” would take a whole volume. The important point is that the extraordinary role of Sirius is not the product of the fancy of silly pontiffs, but an astronomical fact. During the whole 3000-year history of Egypt Sirius rose every fourth year on July 20 of the Julian calendar. In other words, Sirius was not influenced by the Precession, which must have led to the conviction that Sirius was more than just one fixed star among others. And so when Sirius fell, Great Pan was dead.” (Hamlet’s Mill, cap. XXI – The Great Pan Is Dead, pct. 286) (http://www.bibliotecapleyades.net/hamlets_mill/hamletmill21.htm)

egypt-ancient-thebes-valley-of-the-queens-mural-of-ramses-iii-and-god-anubisRobert Morning Sky: “An unexpected evolution of another race in the star system Sirius posed a threat to the Ari-An Empire. Though not as old or as advanced as the reptilians, the warriors of the Kanus Empire, a doglike race (similar to wolves) made up for any lack with their fierceness. Sirius Matters - Noah Brosch - pag12(…) With the birth of a new star system was born, the Sirian King was quick to claim it. (…) But eventually war broke out again, this time among rival Sirian kings. In the end, Ari-An forces joined King An. Entire worlds held by the opposition were totally destroyed, including their moons and colonies. (…) Much later, King An sent his son Prince Ea and daughter, Princess Nin-Hur-Sag (both genetic scientists) to rebuild the destroyed world of Eridu and once again tap into the valuable and much needed resources found there. (…) The planet Eridu (Earth) was reborn.  (…) Religious uprisings have been staged throughout Earth’s history by the Sirians. (…) Though born of beasts and bred to serve, mankind was created by the genetic scientists, Prince EA and Princess Nin-Hur-Sag using their own DNA and their own royal blood. This royal line of Sirian Blood entitles mankind to claim Earth its own.” (Terra Papers)  (http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_20a.htm)

ANUBIS - Shamanic Mysteries of Egypt - Awakening the Healing Power of the Heart_p201
ANUBIS in „Shamanic Mysteries of Egypt – Awakening the Healing Power of the Heart” p. 201 (SURSA)

anubis-hathorSilviu Suliţă: “Sirius (Ash-man-kha – in the native language) is the brightest star in the Earth’s sky and one of the ancient civilization from the Milky Way Galaxy. Moldova ShieldFrom this location Sirians (Ash-man-kha-os – as they name themselves) came uncountable times to Terra. The influence of the Sirian (Ash-man-kha-o) culture can be found everywhere on planet Earth and their fingerprints can be seen in numerous human cultures. Sirians revealed themselves many times to humans but, the dust of eons covered the memory of humankind leaving behind only glimpses of mysteries and wonders. This work is an attempt to bring forward one of the roots of humans’ spirituality and source of inspiration by describing the following aspects of the Sirian civilization: the universe, the star system, the physical structure, psychical characteristics, society, special social hierarchy on planet Antha, the soul, the stages of the soul development, the special spiritual hierarchy, healthcare, education, arts and pieces of technology.” (The Sirius Civilization)

Mrgavyadha is the star Sirius - The Presence of Siva - Pagina 40-41
Mrgavyadha is the star Sirius – The Presence of Siva – Pagina 40-41 (SURSA)

The Sirius Mystery - Robert Temple - OannesShannon Dorey: “According to the Dogon, the spiritually advanced Nummo were a race of fish-like hermaphrodites who came to Earth for the benefit of humanity. The amphibious Nummo, who were described by the Dogon people as being more female than male, were thought to have come from the Sirius star system. These immortal beings, who were identified with the sacred feminine, were the Goddesses that were loved and revered by the people of Old Europe. Demonized by later patriarchal cultures, the Dogon tell us that these beings were responsible for human creation and civilization.” (http://www.shannondorey.com/articles/dogontribe.html)

Hermanubis - VATICAN Museums3
Statue of Hermanubis, a hybrid of Anubis and the Greek god Hermes. In the Ptolemaic period (350–30 BCE), when Egypt became a Hellenistic kingdom ruled by Greek pharaohs, Anubis was merged with the Greek god Hermes, becoming Hermanubis. The two gods were considered similar because they both guided souls to the afterlife. The center of this cult was in uten-ha/Sa-ka/ Cynopolis, a place whose Greek name means „City of Dogs”

Richard Hinckley Allen: „It has been asserted that Ovid and Vergil referred to Sirius in their Latrator Anubis, representing a jackal, or dog-headed Egyptian divinity, guardian of the visible horizon and of the solstices, transferred to Rome as goddess of the chase; but it is very doubtful whether they had in mind either star or constellation.” (Star Names and Their Meanings (1899), pag. 121)

la-licorne-le-gd-chien-monoceros-canis-major-flamsteed-fortin-1776
https://www.raremaps.com/gallery/detail/49188/La_Licorne_Le_Gd_Chien_Monoceros_and_Canis_Major/Flamsteed-Fortin.html

The Law Of One: „Questioner: What density were the entities who picked up Charlie Hickson from? Ra: I am Ra. The entities in whom you show such interest are third-density beings of a fairly advanced order. We should express the understanding to you that these entities would not have used the mind/body/spirit complex, Charlie, except for the resolve of this entity before incarnation to be of service. Questioner: What was the home or origin of the entities who picked up Charlie? Ra: I am Ra. These entities are of the Sirius galaxy. Questioner: Would it be possible for any of us to have contact with the Confederation in a more direct way? Ra: I am Ra. In observing the distortions of those who underwent this experiential sequence we decided to gradually back off, shall I say, from direct contact in thought-form. The least distortion seems to be available in mind-to-mind communication. Therefore, the request to be taken aboard is not one we care to comply with. You are most valuable in your present orientation.” (Book I, pag. 111)

coeli-stellati-christiani-haemisphaerium-prius-cellarius-1660-1708-canis-minor-king-david
https://www.raremaps.com/gallery/detail/41907/Coeli_Stellati_Christiani_Haemisphaerium_Prius/Cellarius.html

The Law Of One: „Questioner: Could you give me an example of a planet of this nature, both a third-density service-to-others type and a third-density service-to-self type at this level of attainment? Ra: I am Ra. As far as we are aware there are no negatively oriented thirddensity social memory complexes. Positively oriented social memory complexes of third-density are not unheard of but quite rare. However, an entity from the star Sirius’ planetary body has approached this planetary body twice. This entity is late third-density and is part of a third-density social memory complex. This has been referred to in the previous material. The social memory complex is properly a fourth-density phenomenon. Questioner: I was wondering if that particular social memory complex from the Sirius star evolved from trees? Ra: I am Ra. This approaches correctness. Those second-density vegetation forms which graduated into third-density upon this planet bearing the name of Dog were close to the tree as you know it.” (Book II, pag. 68)

imagines-coeli-meridionales-albrecht-durer-1515-1867
https://www.raremaps.com/gallery/detail/41758/Imagines_Coeli_Meridionales/Durer.html

The Law Of One: “Firstly, there are a few third-density entities who have learned how to use craft to travel between star systems while experiencing the limitations you now understand. However, such entities have learned to use hydrogen in a way different from your understanding now. These entities still take quite long durations of time, as you measure it, to move about. However, these entities are able to use hypothermia to slow the physical and mental complex processes in order to withstand the duration of flight. Those such as are from Sirius are of this type. There are two other types.” (Book III, pag. 6)

haemisphaerium-stellatum-boreale-cum-subiecto-hemisphaerio-terrestri-cellarius-1660
https://www.raremaps.com/gallery/detail/39351/Haemisphaerium_Stellatum_Boreale_Cum_Subiecto_Hemisphaerio_Terrestri/Cellarius.html

L/L Research: „DW: At lot of what people talk about now is the ancient’s connection to the Sirius star as perhaps being a great being. Did Ra have any comments on that? JM: There was one comment made about 1973 in Pascagoula, Mississippi that Charlie Hickson had an experience with ETs that were very unusual. He reported them as looking something like tree trunks with no legs and they seemed to float. He was totally amazed by them and said they communicated telepathically. When we asked Ra about them, he suggested the incident was an anomaly, that they weren’t really looking to visit Earth but they were just travelling and noticed Earth, and they were from the Sirius star system, and they were attempting to determine what it was to be what we call human because in their evolution, they evolved from trees, and their normal state of being would be what we call meditation. They were attempting through their exploration to investigate activity or movement, and came to Earth sort of by accident or chance, and discovered Charlie Hickson had decided prior to his incarnation, to offer himself in service to others by allowing contact with entities such as these entities. Actually, these entities were high third density able to travel in craft to great distances. It took them a certain amount of what we call time to get here, but they were attempting as we are to realize balance. When we try to balance, we use meditation, their balancing is activity, movement.” (http://www.llresearch.org/interviews/interview_2013_1008.aspx)

hemisphaerium-coeli-australe-in-quo-loca-stellarum-fixarum-secondum-aequatorem-per-ascensiones-nempe-rectas-et-declinationes-ad-anum-christi-1730-completu-sistuntur-doppelmayr-1730
https://www.raremaps.com/gallery/detail/38311/Hemisphaerium_Coeli_Australe_in_quo_loca_Stellarum_fixarum_secondum/Doppelmayr.html

L/L Research: Denise: You know, I’ve encountered other channeled materials through other channels and what’s interesting is how, even though the information is slightly different, there’s still some correlations, and just recently I’ve become familiar with the work of Tom Kenyon who channels the Hathors, and I found an incredible similarity to the civilization that he described as being the Hathors and that of Ra, and as a matter of fact, what was strikingly interesting to me was that he described the male energy of that civilization by the name of Amon Ra which I thought, well that sounds a lot similar to “I am Ra” when he or they came through with Carla, and then the female expression of that civilization was the Hathor goddess. So one of the most interesting and unusual things that I found is when they described their path into Venus from Sirius, and so forth, and I thought, boy that’s awfully… the coincidences are incredible. But, in the big picture, what was conveyed was still overall the same, the love and the light and the power of energy and so forth, and how much progress we have made. So I’m encouraged that there’s other people like yourself or your group who are also asking these questions and becoming aware and possibly even establishing contact.” (http://www.llresearch.org/interviews/interview_2015_0318.aspx)

sirius-canis-major-in-old-mapL/L Research: „ (…) Another somewhat heavy-duty source—I’m fond of it anyway—is the pyramid inch calculation. In the pyramid inch calculation, they give a date of between 2004 and 2032 as a time when everything is in chaos. And then in 2032 things pick up again and are just fine. They figured this out by measuring the Great Pyramid at Giza, the King’s Chamber and the approaches to the King’s Chamber and the Queen’s Chamber. With all these different measurements, they created something called the pyramid inch, sometimes called the sacred inch, which is uncannily close to the regular English inch. By using this pyramid inch, and figuring various mathematical things, they have found that the Great Pyramid at Giza suggests that we are descendants of Sirius. It also suggests that the earth’s circumference was known by whoever made the pyramid. And of course the Ra group talks about making the pyramid in The Ra Material [3]. Our Ra, not the Ra of Stargate—SG-1, nor the Ra of Egyptian deities. So then, in addition to all of those sources, you have the Confederation sources that suggest we are in a time of shift, and have been so for some time. They suggest that the culmination of the Earth’s shift—the Earth itself, Gaia—is the winter solstice of 2012.” (http://www.llresearch.org/interviews/interview_2007_0929.aspx)

the-strage-creatures-you-can-see-in-the-skyCarla Lisbeth Rueckert: „Another kind of paranormal experience is that of being contacted by beings of some sort, whether from other worlds or from some Fortean place within our own: I was setting up my living room bookshelves a month or so ago when I was drawn to a book entitled Sedona Starseed. I proceeded to look up Sirius and read info that blew my mind. It correlated with my own growing awareness of not being human but of coming from or perhaps through the portal of this star. As I was reading I had the distinct sense of a group of beings telepathically telling me, “We have not forgotten you.” Needless to say, I burst out crying, and felt a myriad of emotions from grief to surprise to joy to intense sadness and even anger at having seemingly been abandoned. As I walk with this knowledge I am daily awakening to a new consciousness, a consciousness that is a sea filled with ma ny beings whom I can only call my spiritual family.” (A Wanderer’s Handbook, pag. 18-19)  (http://www.llresearch.org/library/a_wanderers_handbook_pdf/a_wanderers_handbook_unabridged.pdf)

Lasă un răspuns