ALIENS

Temehea Tohua4
Temehea-Tohu Statues on Nuku Hiva Island in French Polynesia

Când o echipă de cercetători a vizitat tribul Dogon pentru a afla de unde au ei aceste informații, bătrânii tribului au spus că o navă din care ieșea foc și tunete a coborât pe pământ și din ea au apărut niște ființe care au făcut o gaură mare în pământ, pe care au umplut-o cu apă. Ființele, numite de dogoni Nommos și care arătau asemeni delfinilor, au sărit în lacul făcut de ei, s-au îndreptat spre țărm și le-au vorbit. Le-au spus că sunt de Lapis Lazuli Sky Mappe o planetă care se rotește în jurul lui Sirius și le-au povestit multe lucruri legate de această stea, inclusiv faptul că acolo s-au născut și oamenii.

Artifacts – Klaus Dona – 13 Cups Set – They came from Sirius?

Sirius in caves

Klaus Dona 13 Cups - Looking to stars

c21f2aae6307a1a60fa0847903ddc868dogon_ing_siriusdnaDogonii au furnizat și alte informații incredibile. Ei au descris mișcarea lui Sirius A și Sirius B, așa cum se putea vedea de pe Pământ în perioada 1912-1990, 043 065culminând cu imaginea exactă a locului unde trebuie să fie ele în prezent.

Ancient Alien Artifacts

Astralii in Antichitate - Raymond Drake070Dogonii dețineau de asemenea multe informații despre planetele sistemului nostru solar. De unde puteau ei să știe toate aceste lucruri în detaliu fără ajutorul unui telescop?

Maya_Alien_Klaus_Dona

Dogon Tribemasca-alienVoynich Manuscript page 143Robert Temple crede că dogonii au avut un contact direct cu ființe de pe Sirius. Pare incredibil, dar să ne gândim că un mare număr de societăți secrete (din rândul cărora fac parte cei mai influenți oameni ai planetei) afirmă legătura directă dintre Sirius și umanitate. Aceste povestiri l-au condus pe Robert Temple la ideea că Nommos erau locuitorii lui Sirius care la un moment dat, în trecutul îndepărtat, au venit pe pământ să transmită oamenilor cunoștințe despre soarele lor și despre sistemul nostru solar și să-i civilizeze. (SURSA)

Ancient Aliens Artifacts 2