SAL RACHELE: Sirius în „Istoria reală a Pământului”

„SIRIUSIENI = Fiinţe din sistemul stelar Sirius ce au venit pe Pământ în urmă cu mii de ani și au devenit zeii din mitologie și din Biblie.” (Sursa: Glosar de termeni)

Sal Rachele - Istoria reala a Pamantului - Annunakii Siriusieni in prezent - pag 219
Extras din Sal Rachele – Istoria reala a Pamantului – pag. 219

Istoria Reală a Pământului (Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth)
(Ed. Proxima Mundi, Dată apariție: 9 septembrie 2015)

Sal Rachele - Istoria reala a Pamantului„(…) Vom răspunde şi la întrebarea „- Cum se face că am venit pe această planetă mică de la marginea unei galaxii de mărime mai curând medie, cu amestecul nostru rasial și etnic, cu limbile și obiceiurile culturale ale noastre?” De asemenea, vom călca peste unele „vaci sacre”, printre care se află credința că omenirea a evoluat din maimuță și ideea că aceasta este cea mai avansată civilizație care a existat pe Pământ (ambele fiind presupuneri incorecte).

Sal Rachele - Istoria reala a Pamantului - IndexVă îndemnăm să mențineți o minte deschisă în timp ce citiți această carte. Nu acceptați și nu respingeți orbește lucrurile care se spun în ea. Dacă mintea nu este deschisă, nu se poate obține mai multă cunoaștere și înțelepciune. Ați încercat vreodată să turnați un lichid într-un recipient închis? Așadar, dragi cititori, puneți-vă centurile de siguranță și deschideți cartea pentru o călătorie minunată!” (SURSA)

„(…) Concomitent, amestecul din estul îndepărtat al Asiei al culturilor andromedană și pleiadiană s-a răspândit încet spre vest, până când a ajuns la granițele estice ale Uralilor. Unii dintre ei au parcurs tot drumul până la mările Neagră și Caspică și în cele din urmă s-au încrucișat cu triburile din Orientul Mijlociu, care aveau în principal ADN siriusian și orionian. Câțiva au reușit să migreze chiar și mai departe spre vest, în ceea ce astăzi sunt Bulgaria și România, devenind strămoșii raselor trace. (…)”

„(…) Tracii sunt o combinație de hiperboreeni și triburi din Orientul Mijlociu care au apărut după ultima eră glaciară. Puțini au fost supraviețuitorii care au reușit să înfrunte vântul rece, gheața și zăpada în timp ce au migrat spre sud și vest, în timp ce alții au fost luați de pe planetă de rase ET, iar apoi au fost relocați un pic mai la sud. Ei sunt aproximativ jumătate pleiadieni, un sfert orionieni și un sfert siriusieni. Inițial s-au stabilit de-a lungul țărmurilor mărilor Neagră și Caspică, iar apoi, mai târziu, au migrat în Grecia, Bulgaria, România și, într-o anumită măsură, în Ungaria. Au încercat să înființeze colonii în ceea ce astăzi e Turcia, precum și în Persia, dar au întâlnit multă rezistență din partea strămoșilor timpurii ai otomanilor. O altă ramificație a tracilor este Vinča , precum și Turdaș – două grupuri care au fost menționate insuficient în jurnalele antropologice. Rămășițe ale acestor civilizații pot fi găsite în țările care alcătuiesc fosta Iugoslavie. (…)”

Lasă un răspuns